Setup Menus in Admin Panel

၂၂ကြိမ်မြောက် ရွှေဘိုတက္ကသိုလ် (အဝေးသင် သင်တန်း) ဘွဲ့နှင်းသဘင် အစမ်းလေ့ကျင့်

January 28, 2020

January 28, 2020

Information of Shwe bo University

ရွှေဘိုတက္ကသိုလ်၏ မူလအစဖြစ်သော ရွှေဘိုဒေသကောလိပ်ကို ၂၆-၅-၁၉၇၇ တွင် စတင် ဖွင့်လှစ် ခဲ့သည်။ ၁-၄-၁၉၈၀ တွင် ရွှေဘိုကောလိပ်ဟု အမည်ပြောင်းလဲခဲ့သည်။ ၇-၇-၁၉၉၉ တွင် ရွှေဘိုဒီဂရီကောလိပ်အဖြစ်လည်းကောင်း၊ ၁၃-၆-၂၀၁၁ တွင် ရွှေဘိုတက္ကသိုလ်အဖြစ် လည်းကောင်း အဆင့်တိုးမြှင့်ခဲ့သည်။

ရွှေဘိုမြို့၏အရှေ့ဘက် ၂မိုင် ၅ဖာလုံ အကွာ၊ရွှေဘို-မြစ်ကြီးနားလမ်း၏ အရှေ့ဘက်၊ ရွှေဘို-ကျောက်မြောင်းလမ်း၏ မြောက်ဘက်၊ လမ်းဆုံထောင့်တွင်တည်ရှိပြီး၂၁၀.၆၈ ဧက ကျယ်ဝန်းပါသည်။

Reach Us

Shwebo University, Sagaing Region

© All right reserved. Designed by World Wide Myanmar